Het Dizijn
Inlichtingen

BIJDRAGEN VAN o.a.:
Loes Flendrie
Francis van Boxtel
Rob de Haan
Carola Hirt
Rosemarie Juchtmans
O.V.Linder
Martine Mussies
Paul Vens
Marijke Vonk

terug

COLOFON

Harry Fleurke en Marja Oosterman
begonnen op 1 maart 2002 aan dit e-zine.
Zij werkten sedert 1991 samen op tal van eindredactionele taken bij NoPapers. Aanvankelijk op het
NoPapers Keuze-magazine, dat per jaarwisseling 1994-1995 gestopt werd.
Sedertdien koesterden ze de wens ooit weer ruimte te bieden voor teksten, beelden enz. die als geschenkjes voor bewustzijn en persoonlijke groei iets te geven hebben. Die wens ging in vervulling in de vorm van het DiZijn.
Geen e-zine met deadlines en uitroeptekens, maar een natuurlijk groeiend plekje waar je lekker kunt toeven, je kunt laten verrassen of zelf aan deelneemt.
Na het overlijden van Harry op 29 juni 2013, ging Marja door met de ideeŽn ze samen hadden ontwikkeld.
Alles kon, mits de productie van een diepe schoonheid en/of wijsheid getuigt of anderszins de kern van het DiZijn werd 'aangeraakt'. Die kern is dat er op liefdevolle, doch niet onkritische wijze wordt omgesprongen met onderwerpen van sociale, filosofische en/of spirituele aard.

Het stoppen van de Stichting NoPapers 1 januari 2016, die tot die datum als uitgever fungeerde, was voor Marja het moment om niet langer voor nieuwe items in Het DiZijn te zorgen.
Wel zorgt ze ervoor dat de site kan blijven bestaan, zodat de vaak tijdloze artikelen nog toegankelijk zijn.

Disclaimer:
Voor zover bekend bij de oorspronkelijke publicatiedatum van artikelen en andere items, zijn rechthebbenden genoemd waar mogelijk.
Mocht u als maker van bijv. een foto niet genoemd staan, dan zullen we uw naam alsnog toevoegen als u ons daarvan bericht of desgewenst de foto verwijderen. .Naast DiZijn Online
is er ook 1 DiZijn op papier; DiZijn ONePaper.