HOME

info per mail

7Leaves Vintage

Net als de 7Leaves wordt deze olieremedie vervaardigd van Zevenblad.
Het Zevenblad is afkomstig van onze eigen tuin.
Deze olie is min of meer per ongeluk ontstaan; na een overvloedige oogst van Zevenblad bloesem volgden drukke tijden, waardoor een paar van de potten met maceraat niet verwerkt werden. Toen we deze 'vergeten' potten na anderhalf jaar ter hand namen, bleek wat we al verwachtten; de olie was niet meer geschikt voor 7Leaves. De werking was weg. Dachten we. Want bij nadere bestudering bleek de werking.. anders.
Na uitgebreide testen op onszelf en lieve vrienden begonnen we erg enthousiast te worden. Wat we waarnamen durfden we eigenlijk niet te geloven... het leek of de olie, de verbinding van je innerlijk licht met het licht 'buiten je' versterkte..
We probeerden de olie op allerlei verschillende plekken op ons lichaam, en.. telkens weer kwamen we tot de conclusie dat deze 'oude' olie de verbinding met de Licht & Liefde voelbaar maakte.
Uiteindelijk besloten we de olie gratis ter test ter beschikking te stellen aan 'healers'.
De ervaring van deze healers en diverse proefpersonen die in 2006 en 2007 de olie gebruikten liegen er niet om:
7Leaves Vintage zorgt dat de Lichtenergie (het prana, de Goddelijke Liefde, het Gouden Licht, hoe je het ook maar noemen wilt), extra wordt 'gestuurd' naar de plaats waar je de olie opsmeert!
7Leaves Vintage blijkt hierdoor niet alleen blokkades op te heffen, maar zelfs pijnstillend te werken.

Een bijzondere toepassing danken we aan Marg:
Marg gaf ik een flesje ter test op een 7-7-7-feest. Later die dag kwam ze enthousiast naar me toe: "Ik heb een cadeautje voor je!" riep ze met een big smile uit. Ze bleek een druppeltje in haar navel te hebben gedaan, was een kwartier lang vreselijk misselijk geweest, maar daarna voelde ze zich met alles en iedereen in Liefde verbonden.
Deze toepassing zouden we niet zonder meer eenieder durven aanraden. Want stel je voor, misschien heeft een andere gebruiker nog zoveel op te ruimen rond het gebied van de navel, dat die een dag misselijk kan blijven...
Het is vanwege dit soort verschillen, dat we 7Leaves Vintage niet zomaar voor zelfheling beschikbaar durven stellen en er voor hebben gekozen om deze bijzondere en bijzonder krachtige olie alleen aan/via therapeuten en andere professionele healers te verstrekken.

7Leaves Vintage is daarom ook uitsluitend verkrijgbaar in 30 CC flessen
en kost 22 euro (incl. verzendkosten) per fles.

Bestelling door overmaken van het dit bedrag op

IBAN: NL32 INGB 0009 1696 30
t.n.v. De Oosterzon, Utrecht o.v.v. 7Leaves Vintage

(denk bij online bankieren a.u.b. om het vermelden van uw adres!)P.S. We zijn ondertussen nog steeds verwonderd, dankbaar verwonderd voor het pakket remedies dat we in samenspraak met de natuur tot stand hebben mogen brengen:
Goed beschouwd helpt dit 'pakket' helingsprocessen versnellen die vergelijkbaar zijn met processen die tot stand komen, via yoga en meditatie bijvoorbeeld.
Ga zelf maar na:
-RSI-olieremedie: Voor mensen die hun eigen grenzen niet goed kunnen stellen en dit lichamelijk merken
-7Leaves olieremedie: voor gronden en daardoor 'energie die niet van jou is' en onverwerkte emoties bewust krijgen en verwerken
-Symphytum bloesemremedie: Voor leren accepteren en 'los laten'
-7Leaves Vintage olieremedie: Voor het (beter of gerichter) verbinden met 'het Licht'.