HOME

De Oosterzon ontwikkelde speciale RSI-Remedie

De Oosterzon heeft een speciale RSI-remedie ontwikkeld op basis van diverse ingrediŽnten. De belangrijkste ingrediŽnten worden gewonnen door een langdurig trekken op zuivere olijfolie van kruiden die deels op eigen tuinen worden geteeld en deels zorgvuldig in natuurgebieden verzameld. Aan het uiteindelijk in verschillende fasen verkregen extract worden diverse etherische en essentiŽle olieŽn toegevoegd die eveneens zorgvuldig worden geselecteerd.
De remedie is specifiek ontwikkeld voor uitwendig gebruik.
Sedert 1998 is de RSI-remedie door honderden personen getest en gebruikt.
We durven dan ook met een gerust hart te stellen dat de remedie goed werkt.
Tevens hebben al die ervaringen ons ook veel geleerd over het ontstaan van RSI.

De diverse ingrediënten in deze remedie versterken het bindweefsel en ontspannen de spieren van de gestresste plek. Bovendien weet het middel de aandacht van de gebruiker op deze plek te vestigen waardoor hij/zij zich meer bewust wordt van de bewegingen en dus beter in staat is zelf zijn/haar gedrag te veranderen om RSI te helpen genezen en herhaling te voorkomen.
Het middel is natuurlijk absoluut geen vrijbrief om computergedrag te handhaven wat RSI kan veroorzaken.

De remedie gaat vergezeld van een onorthodoxe gebruiksaanwijzing.
RSI is veelal gekoppeld aan andere vormen van stress en kan dus gepaard gaan met andere klachten. Het niet aanpakken van fundamentele klachten kan het goed genezen van de RSI blokkeren.
Om die reden wordt het middel verspreid met een gebruiksaanwijzing met een adres waarnaar geschreven kan worden als het middel onverhoopt geen klachtenverbetering geeft. Een van de ontwikkelaars van de remedie kan dan desgewenst een gericht consult geven tegen een normale vergoeding.
Bij de eerste 170 gebruikers van het middel is 3x zo'n diagnostisch consult noodzakelijk gebleken.

Het middel kan nog niet op grote schaal worden vervaardigd en is daarom nog niet via de detailhandel verkrijgbaar, maar is giraal te bestellen door overmaken van € 9,-, zijnde vergoeding van de huidige kostprijs (incl verpakkings- en verzendkosten)
op
IBAN: NL32 INGB 0009 1696 30
t.n.v. De Oosterzon, Utrecht
o.v.v. RSI-remedie.

Hoe de RSI remedie werkt