HOME

De 'Oosterzon' RSI-Remedie werkt zowel genezend als ondersteunend bij RSI-klachten.
De remedie is deels samengesteld uit kruidenextracten op oliebasis en deels gebaseerd op de technieken van bloesemtherapie.
Vanwege deze laatste technieken is de remedie gevoelig voor elektro-magnetische velden. Het verdient daarom aanbeveling om de remedie uit de buurt van computers, stopcontacten e.d. te bewaren.

De remedie wordt geleverd in 10cc flesje met druppelaar. Gelieve de druppelaar niet met de handen aan te raken.

Gebruiksaanwijzing:
Druppel 1-4 druppels op de te behandelen plek en smeer deze in op en rond de plek. De remedie is zeer vet, derhalve goed en zorgvuldig uitsmeren. Doe dit zoveel mogelijk ZELF.
Gebruik van 2-4 x per dag volstaat.
Aanbevolen tijden:
-Voor het slapen gaan
-'s Ochtends (na douchen o.i.d.)

Bij ernstige klachten een paar dagen niet die arbeid verrichten waardoor de RSI is ontstaan.
LET WEL: De remedie is zowel genezend als ondersteunend en versterkt gewrichten en bindweefsels.


Maar de remedie is geen vrijbrief (! zie onderaan de pagina bij ***) om door te gaan met die handelingen die de RSI-klachten veroorzaken.
De bloesemtherapie-component helpt het bewustworden van je bewegingen. Maar raadpleeg ook de arbo-voorschriften voor de juiste houding bij het gebruik van computerapparatuur.

De Oosterzon hoort graag je ervaringen, vooral je 'idee' van de kleur die je eigen energieveld om de te behandelen plaats krijgt bij het eerste gebruik.
Neem daarom de tijd voor die eerste behandeling en probeer (met ogen dicht bijv.) de kleur na het insmeren waar te nemen. Je hoeft geen 'aura's' te kunnen zien om dat te kunnen waarnemen. Je eerste gedachte van een kleur zegt doorgaans genoeg.
Noteer deze 'kleur'.
Mocht de remedie niet de gewenste uitwerking hebben, schrijf ons dan je ervaringen en meldt de kleur bij de eerste behandeling(en), zodat we een individueel aangepaste versie kunnen sturen.

Beterschap!

Tiny en Marja

***) RSI is allereerst een klacht die veroorzaakt wordt door verkeerde houding. Het gaat daarbij zowel om de fysieke houding, maar minstens zo belangrijk is je eigen innerlijke houding. Mensen met RSI zijn vaak consciŽntieus, willen graag dingen goed doen, zijn doorzetters. Behoor je ook tot de mensen die als het eigenlijk op een bepaald moment wel genoeg is geweest, denkt: "als ik nou nog heel eventjes doorzet is het af"? Bedenk dan: RSI leidt tot invaliditeit!! indien je niet tijdig ingrijpt. Laat de goede resultaten van deze remedie je niet verleiden om je uithoudingsvermogen te vergroten!!! Want dan dreig je per keer dat de klachten terugkomen een fase verder te geraken met de RSI!!. Elke volgende fase vergt langere herstelperioden en drastischer maatregelen! Fase 5 wordt gezien als onomkeerbaar. Onderschat de kwaal dus niet en zorg voor fundamentele verandering van je gehele (werk)attitude. De remedie is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel.

Terug