KAYTAN AYURVEDIC MASSAGE

is een totale lichaamsmassage, waarbij je nuttige informatie krijgt over je lichaam en de staat waarin het verkeert. Het is een krachtige, helende massage die werkt op gebieden waar je spanningen in je lichaam vasthoudt. Spierspanningen worden ontladen, schouderbladen losgemaakt, heupen geopend en ruimte in stijve en pijnlijke knieën gecreëerd. Het belangrijkste is echter dat het diep en krachtig werkt op de wervelkolom en het bekken voor het verkrijgen van een betere balans en houding, waardoor nek- en rugklachten kunnen afnemen en worden voorkomen.
Kaytan Ayurvedic Massage is waarschijnlijk de enige massage waarin sensitieve strokes met olie en ruwe poeder (kalmoeskruid) wordt gecombineerd met diep spier- en bindweefselwerk, directe spierstimulatie door middel van twanging, lopen over het lichaam en bijzondere yoga-stretchings. Deze harmonieuze combinatie van ongewone technieken biedt een maximum ontlading van gespannen spieren en stijve gewrichten.
Kaytan Ayurvedic Massage is eigenlijk een yoga-massage, 'yoga voor luie mensen', omdat je zelf passief blijft, terwijl er yoga met jou wordt gedaan door middel van de stretchings. Deze stretchings zijn erg belangrijk. Zij openen namelijk het lichaam en geven met name de gewrichten meer beweeglijkheid en rekken de spieren op.

Bron: Carla van de Bergh