PULSORS

bestaan uit een mengsel van de meest uiteenlopende, speciaal vervaardigde, microscopisch kleine kristallen. Miljoenen van deze bewerkte kristallen liggen in flinterdunne laagjes op elkaar en zijn volgens bepaalde patronen gerangschikt. De grootte en rangschikking van dat moment bepalen de golflengte en overeenkomstige frequentie.
Pulsors bezitten een immense en complexe inwendige structuur en zijn sensitief voor elektrische, magnetische en scalair-elektrische velden (bestaande uit subelementaire deeltjes, kleiner dan elektronen, protonen en neutronen). Ze treden in resonantie met de subtiele energie in de grofstoffelijke energiecentra en stellen het lichaam in de gelegenheid om geklonterde (geprogrammeerde) deeltjes steeds meer te verfijnen tot losse, vrije (niet geprogrammeerde) deeltjes/neutrino’s/elektrino’s.
Vervolgens kunnen deze deeltjes zich opnieuw formeren. Doordat de vortex polariteiten d.m.v. Pulsors worden gebalanceerd, kunnen omstandigheden worden gecreëerd, waarbij levensenergie kwalitatief beter tot uitdrukking gebracht kan worden tot en met celniveau. Dit kan enerzijds fysisch de functie van de belangrijke endocriene klieren, het centrale zenuwstelsel, bloedsamenstelling en de organen, etc. positief beïnvloeden.

Pulsortherapie


 

 

 


Meer informatie